Χωρίς τον Πενς η ΔΕΘ

O αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς
O αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς AP

Οι ΗΠΑ θα εκπροσωπηθούν με τον υπουργό Εμπορίου Γουίλμπορ Ρος. «Δεν βγαίνει το πρόγραμμα» ειδοποίησε η Ουάσιγκτον την Αθήνα, για την μη πραγματοποίηση της επίσκεψης του Αμερικανού αντιπροέδρου.

Τελικά ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς δεν θα εγκαινιάσει τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η Ουάσιγκτον ειδοποίησε την Αθήνα πως «δεν βγαίνει το πρόγραμμα του αντιπροέδρου» και έτσι τις ΗΠΑ –τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ- θα εκπροσωπήσει αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υπουργό Εμπορίου Γουίλμπορ Ρος.

Μετά την μη επίσκεψη Πενς, πάντως, εγκαταλείφθηκαν και οι σκέψεις για συνάντηση στη συμπρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ πρωθυπουργών βαλκανικών χωρών.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρνουν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο περίπτερο 13 52 αμερικανικές εταιρείες- κολοσσούς, κυρίως του τεχνολογικού κλάδου, που θα παρουσιάσουν τα σύγχρονα επιτεύγματά τους. Από την Microsoft, τη Google και την Hewlett Packard μέχρι τη Cisco και την Coca-Cola, η αμερικανική επιχειρηματική παρουσία θα είναι ιδιαίτερα δυναμική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ Γουίλμπουρ Ρος στη ΔΕΘ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Πενς: Εύσημα ΗΠΑ για το Σκοπιανό

Με αμερικανικό χρώμα και πανηγυρικό ύφος η φετινή ΔΕΘ

SHARE:

24Media Network