Χουντικό παραλήρημα Λαγού στη Βουλή με το σύνθημα Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών

Συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017 στην Βουλή,  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017 στην Βουλή, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο χρυσαυγίτης αναφώνησε προκλητικά «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» και επιτέθηκε φραστικά στους μετανάστες. Έντονη αντίδραση από βουλευτές και το Προεδρείο της Βουλής

Σε ένα ακόμη παραλήρημα, διανθισμένο αυτή τη φορά από χουντική φρασεολογία, υπέπεσε στη Βουλή ο υπόδικος χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την προστασία των εργαζομένων.

Ο χρυσαυγίτης διατυμπάνισε τα χουντικά του πιστεύω μέσω στη Βουλή αναφωνώντας «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» και απειλώντας ότι η οργάνωσή του «θα πολεμά» και «θα συνεχίσει να φωνάζει» το ανατριχιαστικό αυτό σύνθημα. «Θα μπούμε σε καφενεία, σε χωριά και σε πόλεις για να ζητήσουν οι Έλληνες πολίτες αυτά τα οποία δίνετε στους λαθρομετανάστες» απείλησε ο Χρυσαυγίτης μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας. Το χουντικό ξέσπασμα του Λαγού επικρότησαν όμως και οι ομοϊδεάτες τους της Χρυσής Αυγής που τον χειροκρότησαν ομαδικά.

Στις προκλήσεις του Λαγού αντέδρασε, πρώτος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, που σχολίασε επικριτικά:  «Η Χούντα εδώ ! »

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία επανέφερε στην τάξη τον χρυσαυγίτη. «Ανατριχιάσαμε, κύριε Λαγέ. Πού το θυμηθήκατε αυτό τώρα; Είναι δυνατόν; Τέτοιες εκφράσεις της Χούντας μέσα στην Ελληνική Βουλή; Αυτό είναι πρωτάκουστο. Σας παρακαλώ, μην το ξανακάνετε αυτό» είπε η αντιπρόεδρος της Βουλής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network