Χρηστίδης για Σκέρτσο: “Ή θεωρεί ότι οι αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι ή δεν έχει λόγια να περιγράψει την πολιτική της ΝΔ”

Χρηστίδης για Σκέρτσο: “Ή θεωρεί ότι οι αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι ή δεν έχει λόγια να περιγράψει την πολιτική της ΝΔ”
Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Τη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας σχολίασε και ο Παύλος Χρηστίδης με ανάρτησή του στα social media.

Την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης -και όχι μόνο- έχει προκαλέσει η δήλωση του Άκη Σκέρτσου για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς και η επίκληση στην επιστήμη που, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό”.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, με ανάρτησή του στα social media προσπάθησε να δώσει δύο πιθανές ερμηνείες για όσα είπε ο Υπουργός Επικρατείας γράφοντας:

“Δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό, είπε ο κ. Σκέρτσος. Ο ιός, βέβαια, μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο λέει η επιστήμη.

Ή, λοιπόν, ο κ. Σκέρτσος θεωρεί ότι οι αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι σαν όλους εμάς, που μπορεί να νοσήσουμε & να κινδυνεύσουμε ή δεν έχει ούτε εκείνος, πια, λόγια να περιγράψει την αλλοπρόσαλλη πολιτική της ΝΔ απέναντι στην πανδημία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα