Χρηστίδης για Βίλια: Να απαντήσει η κυβέρνηση για τις εναέριες και επίγειες δυνάμεις

Ο Παύλος Χρηστίδης
Ο Παύλος Χρηστίδης EUROKINISSI

Για ερωτήματα σχετικά με τις δυνάμεις πυρόσβεσης που επιχειρούν στη φωτιά στα Βίλια κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ και καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει.

Ερωτήματα για την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που καίει τον «μοναδικό πνεύμονα πρασίνου στη Δυτική Αττική» θέτει, με σχόλιο του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ενώ ζητά συγχρόνως να προχωρήσει η Πολιτεία άμεσα σε αντιπλημμυρικά έργα.

Συγκεκριμένα, «στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας φλέγεται ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου, που υπάρχει στην Δυτική Αττική.

ADVERTISING

Μόλις σβήσει η φωτιά, η Πολιτεία πρέπει να προχωρήσει, άμεσα, σε αντιπλημμυρικά έργα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν τεράστια προβλήματα, σε μια ήδη επιβαρυμένη περιοχή».

Είναι «σαφές», σύμφωνα με τον Π. Χρηστίδη, ότι «προκύπτουν ερωτήματα για ακόμα μια φορά, γύρω από τις εναέριες και επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή, για τα οποία η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει. 'Αλλωστε, τα διατυπώνουν και οι πολίτες, των οποίων οι περιουσίες κινδυνεύουν».

Και το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής καταλήγει με την ευχή για «καλή δύναμη» στους πυροσβέστες, τους εθελοντές, τους αστυνομικούς, μα κυρίως τους πολίτες της περιοχής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βίλια, Φωτιά, Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network