Χρυσοχοΐδης: “Δεν πρόκειται να περάσει κανείς χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, η Ελλάδα έχει σύνορα”

Χρυσοχοΐδης: “Δεν πρόκειται να περάσει κανείς χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, η Ελλάδα έχει σύνορα”
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον Έβρο AP

Με δήλωσή του από τον Έβρο όπου βρίσκεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε πως η χώρα μας θα προστατεύσει τα σύνορα και κατηγόρησε την Τουρκία ότι χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Από το Κέντρο Επιτήρησης Συνόρων, στη Νέα Βύσσα Έβρου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε δήλωση στα ΜΜΕ στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

“Είναι δύσκολη η κατάσταση. Δυστυχισμένο άνθρωποι στοιβάζονται στα σύνορα μας, δεν έχουν έρθει από μόνοι τους. Τους διώχνει, τους απωθεί και τους χρησιμοποιεί η γείτονα χώρα, η Τουρκία. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να περάσει κάνεις χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα. Η Ελλάδα έχει σύνορα, η Ευρώπη έχει σύνορα και τα σύνορα οι Έλληνες τα φυλάμε” είπε ο Υπουργός ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στον Έβρο μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο για τον συντονισμό και την επίβλεψη της επιχείρησης.

Τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ενισχυθούν οι αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις στην ελληνοτουρκική μεθόριο.

NIKOSCHRISTOFAKIS

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα