Δανέλλης για ονοματολογικό: Προτιμώ να αλλάξω κόμμα παρά αρχές και πιστεύω

Δανέλλης για ονοματολογικό: Προτιμώ να αλλάξω κόμμα παρά αρχές και πιστεύω
Προτιμώ να αλλάξω κόμμα παρά αρχές και πιστεύω, υποστηρίζει ο βουλευτής του Ποταμιού Eurokinissi

Ο βουλευτής του Ποταμιού ξεκαθάρισε στο πλαίσιο της αντιπαράθεσής του με τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο ότι θεωρεί τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ ύψιστης πολιτικής συμφωνίας.

Θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων η ακόμη και μετακινήσεων στο χώρο του Κινήματος Αλλαγής ενδέχεται να αποτελέσει το ονοματολογικό καθώς ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, ξεκαθάρισε ότι προτιμά να αλλάξει κόμμα παρά τη θέση του υπέρ της λύσης.  

«Σε ό,τι αφορά το «Μακεδονικό» οι προσωπικές μου θέσεις είναι δημόσια διατυπωμένες από το μακρινό 1992. Οι απόψεις του κόμματος μου «Το Ποτάμι», ταυτόσημες και αταλάντευτες. Προτιμώ να αλλάξω κόμμα, παρά αρχές και πιστεύω» δήλωσε ο κ. Δανέλλης. Με τον τρόπο αυτό άφησε ουσιαστικά ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο σε περίπτωση που το Κίνημα Αλλαγής δεν ψηφίσει σύσσωμο υπέρ της λύσης στο ονοματολογικό, λόγω αντιρρήσεων μερίδας βουλευτών της ΔΗ.ΣΥ.   

Ο κ. Δανέλλης έκανε λόγο για «αήθη επίθεση» από τον κ. Κωνσταντινόπουλο και διερωτήθηκε «που έγκειται η αναξιοπρέπεια για την οποία τον εγκάλεσε» ο «σύντροφος», εντός εισαγωγικών Οδυσσέας. Διερωτήθηκε, μάλιστα, «με ποια ιδιότητα τον εγκάλεσε ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ και γιατί από το βήμα της Βουλής».

«Δεν μετακινήθηκα ποτέ από τον χώρο των αρχών της Ανανεωτικής Αριστεράς και του πολιτικού φιλελευθερισμού. Δεν δίστασα ποτέ να υποστηρίξω τις απόψεις μου, όσο μειοψηφικές κι αν ήταν» ανέφερε και πρόσθεσε: «έμεινα σταθερός σε αυτές και δικαιώνομαι από τον χρόνο. Από τον ΣΥΝ έφυγα όταν στράφηκε στην κινηματική και ριζοσπαστική Αριστερά. Με το ΠΑΣΟΚ η σχέση μου μπήκε στο «ψυγείο», όταν ανέλαβε η νέα ηγεσία και η 8μελής του Ευρωομάδα μετατράπηκε σε… μονομελή». «Το Ποτάμι ήρθε ως ο φιλόδοξος φορέας που θα κάλυπτε το κενό του προοδευτικού ευρωπαϊσμού» κατέληξε ο κ. Δανέλλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα