ΔΑΠ κατά Κεραμέως για τις φοιτητικές εκλογές: “Εμείς στα αμφιθέατρα, αυτοί στα Υπουργεία”

ΔΑΠ κατά Κεραμέως για τις φοιτητικές εκλογές: “Εμείς στα αμφιθέατρα, αυτοί στα Υπουργεία”
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως Eurokinissi

Δριμεία επίθεση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής Αθηνών κατά της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως αναφορικά με το ενιαίο ψηφοδέλτιο που προωθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου για τα ΑΕΙ.

Την έντονη δυσαρέσκειά της για τη ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Παιδείας αναφορικά με τις φοιτητικές εκλογές και τη διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπων των φοιτητών εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Νομικής Αθηνών, ασκώντας σφοδρή κριτική στην υπουργό Νίκη Κεραμέως και χαρακτηρίζοντας “βαθιά αναχρονιστικό” το μέτρο για τη θεσμοθέτηση φοιτητικών εκλογών με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Κάνοντας λόγο για “τροχονόμους συμφερόντων” και “θλιβερά φερέφωνα“, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Νομικής Αθηνών διαχώρισε τη θέση της “από την υποκρισία και την ανυπαρξία” της κεντρικής διοίκησης της ΟΝΝΕΔ, τονίζοντας πως θα εναντιωθούν στο ενιαίο ψηφοδέλτιο και στην ουσιαστική “κατάργηση” της ΔΑΠ.

“Μόνοι μας και όλοι τους. Εμείς με τη ΔΑΠ, αυτοί με την ‘εξουσία’. Εμείς με τους φοιτητές, αυτοί με τα συμφέροντα. Εμείς στα αμφιθέατρα, αυτοί στα Υπουργεία”, καταλήγει η ανακοίνωση της φοιτητικής παράταξης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα