Δεληκάρη κατά Νατσιού: “Δεν υποκύπτω σε απειλές και βία”

Διαβάζεται σε 1'
Αγγελική Δεληκάρη, βουλεύτρια ΝΔ
INTIME

Η βουλεύτρια της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, η οποία δέχθηκε επίθεση από πολιτευτή του κόμματος “Νίκη”, εντός εκκλησίας, ασκεί δριμεία κριτική στον πρόεδρο του κόμματος Δημήτρη Νατσιού.

Αυστηρή κριτική κατά του Δημήτρη Νατσιού άσκησε η βουλεύτρια της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, η οποία δέχθηκε επίθεση από πολιτευτή του κόμματος «Νίκη», εντός ιερού ναού, λόγω της στάσης της στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Στο πλαίσιο ομιλίας της στη Βουλή, και απευθυνόμενη στον πρόεδρο της ΚΟ Νίκη, είπε ότι «δεν θα επιτρέψουμε ούτε σε εσάς ούτε σε κανέναν άλλον να σφετερίζεται την Εκκλησία ως δεξαμενή ψηφοφόρων. Ό,τι και να κάνετε κύριοι της Νίκης, θα συνεχίσω να πηγαίνω στην εκκλησία λόγω της πίστης μου, αλλά τώρα θα πηγαίνω και από δημοκρατικό καθήκον για να μην υποκύψω στις απειλές και τη βία».

Σύμφωνα με τη βουλεύτρια της ΝΔ, ο κ. Νατσιός αρνήθηκε να αποδοκιμάσει τις «απαράδεκτες» δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του, Νίκου Παπαδόπουλου, με τη δικαιολογία του «αυθορμητισμού», και υπογράμμισε ότι, όσο ο πρόεδρος της Νίκης συνεχίζει να εκθειάζει τη λεκτική βία, δείχνει ότι δεν έχει σχέση με τον χριστιανισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα