Δεν αποκλείει επώδυνο συμβιβασμό για τα δάνεια των μικρομεσαίων ο Τσακαλώτος

Δεν αποκλείει επώδυνο συμβιβασμό για τα δάνεια των μικρομεσαίων ο Τσακαλώτος
Discussion regarding the priorities actions, at the plenary hall of the Greek parliament, on Dec. 15, 2015 / , , 15 2015. SOOC

Θα διαπραγματευτούμε αλλά μπορεί να μην πετύχουμε τον ταξικό διαχωρισμό που θα θέλαμε παραδέχτηκε στη Βουλή. Ο Γ. Σταθάκης είχε διαβεβαιώσει ότι θα τηρηθούν οι «κόκκινες γραμμές»

Πολύ πιο απαισιόδοξος σε σχέση με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργος Σταθάκη ως προς τον κίνδυνο να υπάρξει νέος επώδυνος συμβιβασμός στη  διαπραγμάτευση με την τρόικα για τα κόκκινα δάνεια των μικρομεσαίων εμφανίστηκε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομίας, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Θα διαπραγματευτούμε για τα στεγαστικά δάνεια, τα δάνεια των μικρομεσαίων και τα καταναλωτικά» είπε αναφερόμενος στην προστασία των πιο ευάλωτων είπε αλλά πρόσθεσε:  «σε αυτή τη συζήτηση θα διαπραγματευτούμε αλλά μπορεί να κάνουμε συμβιβασμούς που δεν θα έχουν τον ταξικό διαχωρισμό που θα θέλαμε». 

Οι αναφορές του κ. Τσακαλώτου που έγιναν στο πλαίσιο αντιπαράθεσης με το βουλευτή του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τις διαβεβαιώσεις που έδωσε νωρίτερα ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, περί προστασίας των αδύναμων. Ειδικότερα, ο κ. Σταθάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα διατηρήσει τις «κόκκινες γραμμές» της στις 15 Φεβρουαρίου που θα έρθει η νομοθετική ρύθμιση για τα υπόλοιπα δάνεια.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα