Δεν είμαστε αυλικοί απαντούν Γιαταγάνα -Γιοβανόπουλος για την ανεξαρτητοποίηση και τις κατηγορίες αποστασίας

Δεν είμαστε αυλικοί απαντούν Γιαταγάνα -Γιοβανόπουλος για την ανεξαρτητοποίηση και τις κατηγορίες αποστασίας

Οι δύο βουλευτές κάνουν λόγο για αυλικούς μέσα στο κόμμα, μιλώντας εμμέσως για προεδρική ηγεμονία

Χωρίς να ρίχνουν φως στο σκοτάδι οι δύο βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που αιφνιδίως δήλωσαν σήμερα την αποχώρηση τους από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απέστειλαν τη σχετική επιστολή  ανεξαρτητοποίησης του,  στον πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Οι δύο βουλευτές κάνουν λόγο για αυλικούς μέσα στο κόμμα, μιλώντας εμμέσως για προεδρική ηγεμονία καθώς όπως επισημαίνουν , οι όποιες πρωτοβουλίες ευνουχίζονται. Απαντώντας δε στις καταγγελίες περί αποστασίας της χαρακτηρίζουν "τερατολογία".

Αναλυτικά η ανακοίνωση των δύο Ανεξάρτητων πλέον βουλευτών έχει ως εξής:

"Γιατί αποχωρούμε από τους ΑΝ.ΕΛ.

Μεγάλα μυστικά δεν υπάρχουν. Όταν και η παρουσία σου ακόμη ενοχλεί, όταν οι ιδέες σου δεν εμπνέουν, οι πρωτοβουλίες σου ευνουχίζονται, τότε απλά αναχωρείς. Χωρίς ηγεσία ασκητισμού, δίχως χαρά διακονίας, ποιο το νόημα! Αν ήμασταν βαρίδια και συνωμότες, εσωστρεφείς και ανύπαρκτοι, αν μεροληπτούσαμε και διαλύαμε εποφθαλμιώντας θώκους, ορίστε, λευτερώνεται πια το κίνημα.

Ευχαριστίες εις άπαντες για την κοινή περιπέτεια. Δεν ηττηθήκαμε ποτέ.

Στους ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι βεβαίως ούτε όλα μαύρα ούτε όλοι αυλικοί, αλίμονο. Ιδιαίτερα, αυτό το υπέροχο κύμα γενναίων ψυχών που χωρίς ιδιοτέλεια μας στήριξε, παραμένει η Ελπίδα αποκατάστασης της Αξιοπρέπειας τούτης της χώρας. Τυχόν τερατολογίες για "προδοσία" κλπ , τις ξεπερνάμε με μία και μόνη  σκέψη : από τον ατιμωτικό εκφυλισμό της συνείδησης επιλέγουμε το πολιτικό Φως της αληθινής αντίστασης.

Η πλημμυρίδα Ανεξαρτησίας των 33 βουλευτών και των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων ήταν ό,τι πιο αγνό και πατριωτικά αισιόδοξο ζήσαμε ποτέ. Τώρα είναι αλλιώς...

Εμμένουμε στο ραντεβού με όσους συναρπάζει ο Σκοπός, το Εμείς, η Σωτηρία."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Καζάνι που βράζει" οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ανεξαρτητοποίηση 2 βουλευτών. Για αποστασία κάνει λόγο ο Καμμένος

SHARE:

24Media Network