Δεν πάει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Σημίτης

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Ομίλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ), για τον πεζογράφο και πολιτικό Νίκο Θέμελη, Τρίτη 27 Μαρτίου 2012. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Βασίλης Βουτσάκης, καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ελισάβετ Κοτζιά, κριτικός λογοτεχνίας, ο Νίκος Χριστοδουλάκης, πρώην υπουργός, ενώ την συζήτηση συντόνισε ο Σωκράτης Κοσμίδης, πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης. (EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Ομίλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ), για τον πεζογράφο και πολιτικό Νίκο Θέμελη, Τρίτη 27 Μαρτίου 2012. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Βασίλης Βουτσάκης, καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ελισάβετ Κοτζιά, κριτικός λογοτεχνίας, ο Νίκος Χριστοδουλάκης, πρώην υπουργός, ενώ την συζήτηση συντόνισε ο Σωκράτης Κοσμίδης, πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης. (EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Δεν αλλάζει γνώμη ο Κώστας Σημίτης και δεν θα μεταβεί στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Τι απάντησε στον Ευ. Βενιζέλο

Καμία υπαναχώρηση από την πλευρά του Κώστα Σημίτη, ως προς το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πηγές από την Ιπποκράτους ο κ. Βενιζέλος απεύθηνε έγγραφη πρόσκληση στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα θερμή.

ADVERTISING

Ο κ. Βενιζέλος ζητούσε από τον κ. Σημίτη, εφόσον το επιθυμούσε, να λάβει το λόγο και να απευθυνθεί όχι μόνο στους συνέδρους αλλά και γενικότερα στην ελληνική κοινωνία.

Έλαβε όμως ως απάντηση από τον Κώστα Σημίτη, μία ευγενική, σύντομη επιστολή του, μέσω της οποίας τον ευχαριστεί για την πρόσκληση, ενημερώνει όμως ότι δεν θα συμμετάσχει στο συνέδριο.

Εύχεται πάντως καλή επιτυχία στις εργασίες του και δηλώνει πάντα πρόθυμος να συμβάλει "στην κοινή προσπάθεια ενός ουσιαστικού ρεύματος ανανέωσης".

SHARE:

24Media Network