Δένδιας: Με χτύπησε ο Κασιδιάρης και με έβριζαν οι άλλοι

Δένδιας: Με χτύπησε ο Κασιδιάρης και με έβριζαν οι άλλοι

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε «ανατριχιαστική» την κάλυψη που προσέφεραν οι Χρυσαυγίτες στην απρόκλητη βία του Κασιδιάρη

Τη συμμετοχή σχεδόν του συνόλου των Χρυσαυγιτών στη βίαιη επίθεση εναντίον του κατήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας και αποκάλυψε ότι ο Κασιδιάρης του επιτέθηκε χωρίς την παραμικρή πρόκληση.

Περιγράφοντας το χρονικό του επεισοδίου ο Νίκος Δένδιας απεκάλυψε ότι ο Κασιδιάρης του επιτέθηκε χωρίς τον παραμικρό λόγο. «Δεν υπήρξα με κανένα τρόπο πρόξενος του επεισοδίου. Το αδίκημα που επιτέλεσα ήταν να περάσω μπροστά από τον Κασιδιάρη» δήλωσε ο κ. Δένδιας και τόνισε ότι ο Κασιδιάρης του είπε "που πας ρε;" και άρχισε να  υβρίζει τον ίδιο, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρώην υπουργό της ΝΔ Μάκη Βορίδη με αφορμή την υπόθεση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

«Με έσπρωξε και με τα δύο χέρια και μου είπε: “δεν βλέπεις ότι μιλάω;”» πρόσθεσε ο κ. Δένδιας και ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι και άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και του εκτόξευσαν νερά ενώ αρκετοί από αυτούς τον εξύβριζαν.

Ο Νίκος Δένδιας χαρακτήρισε, μάλιστα, «ανατριχιαστική» και την τοποθέτηση του χρυσαυγίτη Λαγού ο οποίος  δικαιολόγησε πλήρως τη βία του Κασιδιάρη. «Με την τοποθέτησή του ο Λαγός αναγνώρισε δικαίωμα της αυτοδικίας. Ελπίζω να γίνει αντιληπτό στην ελληνική κοινωνία ότι η Δημοκρατία που αποκαταστάθηκε το 1974 δεν είναι ένα πολίτευμα δεδομένο. Έχουμε υποχρέωση να προασπίζουμε τους δημοκρατικούς κανόνες και συμπεριφορές» συμπλήρωσε ο Νίκος Δένδιας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βούτσης: Η ΚΟ της ΧΑ δεν θα συμμετάσχει στις Επιτροπές για το πολυνομοσχέδιο

Βίντεο: H στιγμή της έντασης με την πρόκληση Κασιδιάρη

Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια. Αποβλήθηκε από τη Βουλή

SHARE:

24Media Network