Σειρά επαφών ενόψει ΔΕΘ είχε ο Αλέξης Τσίπρας

Σειρά επαφών ενόψει ΔΕΘ είχε ο Αλέξης Τσίπρας
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi

Η ολομέτωπη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση θα πλαισιωθεί στην Διεθνή Έκθεση με την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζουν στο Νews 24/7 αρμόδιες πηγές στην Κουμουνδούρου.

Σειρά επαφών είχε από το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκινώντας τις προεργασίες για την επίσκεψή του στη ΔΕΘ, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με κορυφαία στελέχη του κόμματός του στον πρωινό καφέ, όπως οι Πάνος Σκουρλέτης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Αλέξης Χαρίτσης, Νίκος Παππάς, Έφη Αχτσιόγλου, αλλά και τους Γιάννη Ραγκούση, Νίκο Μπίστη και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου από την Προοδευτική Συμμαχία.

Είχε, επίσης, τετ α τετ με τομεάρχες, αλλά και στενούς του συνεργάτες, ενώ οι συσκέψεις θα πολλαπλασιαστούν όσο πλησιάζουμε την ημερομηνία επίσκεψής του στη ΔΕΘ.

Όπως τονίζουν αρμόδιες πηγές της Κουμουνδούρου η ολομέτωπη αντιπολίτευση που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα πλαισιωθεί με την ομιλία του λέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ με την πολιτική πρόταση του κόμματος.

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί την κυβέρνηση, μεταξύ άλλων:

-Στην οικονομία ότι επιχειρεί να καρπωθεί φιλολαίκές ρυθμίσεις των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ ή οι 120 δόσεις.

-Στο κοινωνικό κράτος και τα εργασιακά επαναφέρει μνημονιακές ρυθμίσεις, όπως συμβαίνει με τις παρεμβάσεις Βρούτση.

-Στους θεσμούς και στα θέματα δημοκρατίας προωθεί καθεστωτικές λειτουργίες, όπως συμαβαίνει πχ με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, τις τροπολογίες στη Βουλή κοκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα