Δεύτερο γύρο δείχνει ο Μητσοτάκης

Main pre electoral speech of Kyriakos MItsotakis for the leadership of the New Democracy Party, in Athens , on Nov. 20, 2015 /            ,  ,  20 , 2015
Main pre electoral speech of Kyriakos MItsotakis for the leadership of the New Democracy Party, in Athens , on Nov. 20, 2015 / , , 20 , 2015 ALEXANDROS MICHAILIDIS

Ο πρώτος από τους υποψήφιους που έκανε δήλωση λίγο μετά τα μεσάνυχτα ήταν ο πρώην υπουργός που φαίνεται να κατακτά τη δεύτερη θέση, εκτιμώντας ότι στις 10 Ιανουαρίου είναι όλα ανοιχτά (Vid)

Ο κύβος φαίνεται ότι ερρίφθη για τη διεξαγωγή δεύτερου γύρου των εκλογών ανάδειξης προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης που φαίνεται πως θα είναι δεύτερος ήταν ο πρώτος εκ των υποψήφιων που έκανε δήλωση λίγο μετά τα μεσάνυχτα

Ο κ.Μητσοτάκης φαίνεται πως εκτιμά ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δε θα ξεπεράσει το 50% (εκτιμήσεις τον φέρουν στο 44% με την ενσωμάτωση της πολυπληθούς και ευνοϊκής και για τους δύο Β' Αθηνών) καθώς και ότι στις 10 Ιανουαρίου, ημερομηνία που είχε οριστεί εξαρχής από την ΚΕΦΕ, όλα είναι ανοιχτά.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόνισε ο κ.Μητσοτάκης. “Οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ ενώθηκαν με χιλιάδες φίλους του κόμματος. Από σήμερα λογοδοτούμε σε αυτούς. Η σιωπηλή πλειοψηφία δεν είναι πλέον σιωπηλή.

Οι ψηφοφόροι έστειλαν μήνυμα να ξαναγίνει η ΝΔ η μεγάλη κεντροδεξιά, να γίνουμε αξιόπιστη κυβερνητική λύση. 'Έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας κατάλαβε σήμερα ότι η ελληνική κοινωνία δεν ανέχεται άλλο τα ψέματα”, συνέχισε, αποδίδοντας τη δική του δεύτερη θέση στην συμμετοχή ψηφοφόρων εκτός της παραδοσιακής ΝΔ και ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα ως ένεση αισιοδοξίας μετά από ένα χρόνο αρνητικών επιδόσεων για τη ΝΔ.

“Το ρεύμα της δημιουργικής ανανέωσης θα επιβεβαιωθεί στις 10 Γενάρη και θα είναι νικηφόρο. Στις 10 Ιανουαρίου θα είναι μία άλλη εκλογή. Στις 10 Ιανουαρίου να ενώσουμε προσπάθειες, στις 11 Ιανουαρίου ξημερώνει μία νέα ημέρα για τη ΝΔ και την Ελλάδα” κατέληξε ο κ.Μητσοτάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network