Διαγραφές στην ΟΝΝΕΔ για Μπουτάρη

Διαγραφές στην ΟΝΝΕΔ για Μπουτάρη

Εκτός οργάνωσης ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας που χαρακτήρισε αξιοπρεπέστατη συμπεριφορά τους προπηλακισμούς κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Εκτός ΟΝΝΕΔ τέθηκε ο πρόεδρος της νεολαίας της ΝΔ στην Πέλλα, Γιάννης Οτουντζίδης. Ο λόγος είναι η δημοσιότητα που έλαβε η δήλωσε που έκανε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης επικροτώντας επί της ουσίας τους προπηλακισμούς κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

«Από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας θεωρεί «αξιοπρεπέστατη» τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, τότε θέτει τον εαυτό του εκτός Οργάνωσης και ήδη από την περασμένη Δευτέρα που προέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο έχει πάψει να ανήκει σε αυτή» δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος.

ADVERTISING

«Για όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ η πολιτική αντιπαράθεση θα είναι οξύτατη όπου και όποτε πρέπει, αλλά θα παραμένει αντιπαράθεση λεκτική. Πράξεις βίας ή επιδοκιμασία αυτών αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα άλλων πολιτικών χώρων, είναι όμως αδιαπραγμάτευτα πέρα από την ιδεολογία μας, πέρα από το εθνικό συμφέρον. Ως εκ τούτου, δεν είναι ανεκτές» υπογραμμίζει ο κ. Δέρβος επισημαίνοντας ότι «ως ΟΝΝΕΔ αντιδράσαμε άμεσα και καταδικάσαμε απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, απαιτώντας τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Αυτή είναι η αταλάντευτη θέση μας απέναντι σε κάθε μορφή παράνομης βίας και είναι η μόνη επίσημη θέση της Οργάνωσης».

Σημειώνεται ότι ο διαγραφείς Γιάννης Οτουντζίδης είχε δηλώσει ότι «η ΒΙΑ πάντα έχει αιτία, σίγουρα είναι καταδικαστέα σε όποια μορφή και αν υπάρχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω του φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα κιόλας!», ενώ είχε παράλληλα επισημάνει ότι «βρέθηκε ένας ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ στη δική μας κηδεία να βεβηλώσει με τον πιο ανήθικο τρόπο τους Νεκρούς μας. Εύχομαι σε κανέναν συγγενή σας να μην βρεθεί ΠΟΤΕ κανένας ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ να κάνει κάτι Παρόμοιο!!!».

Υπενθυμίζεται ότι δύο στελέχη της ΝΔ, ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος και ο πρόεδρος των υπαίθριων αγορών Παναγιώτης Μέλλος, για ανάλογες δηλώσεις τους περιορίστηκαν σε ανασκευές και επιπλήξεις από το γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη χωρίς κανένα άλλο πειθαρχικό μέτρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Μπουτάρης
SHARE:

24Media Network