Διακομματικό κάλεσμα 7 βουλευτών του Δυτικού τομέα Αθήνας υπέρ του εμβολιασμού

Διακομματικό κάλεσμα 7 βουλευτών του Δυτικού τομέα Αθήνας υπέρ του εμβολιασμού
Ολομέλεια της Βουλής Eurokinissi

Επτά βουλευτές του Δυτικού Τομέα Αθήνας, από τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, καλούν τους υπόλοιπους βουλευτές να δώσουν πρώτοι το καλό παράδειγμα και "να στείλουν το σωστό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού".

Κάλεσμα υπέρ του εμβολιασμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, απευθύνουν στην εκλογική τους περιφέρεια και προς όλους του πολίτες των δήμων του Δυτικού Τομέα Αθήνας, 7 βουλευτές, από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Στο διακομματικό τους μήνυμα, το οποίο συνυπογράφουν και 7 δήμαρχοι του Δυτικού Τομέα Αθήνας, οι βουλευτές απευθύνονται πρωτίστως, σε κυβέρνηση, βουλευτές, κόμματα και Τοπική Αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ότι «πρέπει να δώσουν πρώτοι το σωστό παράδειγμα και να στείλουν το σωστό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού για την αντιμετώπιση του φονικού ιού».

«Η κοινωνία πρέπει να σταλεί όρθια με τη συμβολή όλων μας», υπογραμμίζουν ενώ επισημαίνουν ότι «η επιλογή για το αν θα κάνει κάποιος εμβόλιο επηρεάζει άμεσα το κοινωνικό σύνολο και τον περίγυρο του».

«Το εμβόλιο σώζει ζωές, η άρνηση βλάπτει την υγεία. Καλούμε όλους τους πολίτες των δήμων Δυτικού Τομέα Αθήνας, όταν θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στη χώρα μας, να σκεφθούν ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία που έχουν να προστατέψουν την υγεία και τη ζωή της δική τους, των οικογενειών τους, αλλά και του περίγυρου τους. Να εμβολιαστούν ώστε να έχουμε στο χέρι μας την ευκαιρία να νικήσουμε σε αυτή τη μάχη για τη ζωή», καταλήγουν.

Το κάλεσμα υπογράφουν: Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Δ΄ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης και Χαρά Καφαντάρη και οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου και Ανδρέας Λοβέρδος.

Από την πλευρά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπογράφουν οι δήμαρχοι, Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, Αγίων Αναργύρων Σταύρος Τσίρμπας, Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, Ιλίου Νίκος Ζενέτος και Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα