Διαμαντής Καραναστάσης: “Κανιβαλίζουν τη Ζωή μου” – Γιατί έλειπε από τη Βουλή

Διαβάζεται σε 3'
Διαμαντής Καραναστάσης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Διαμαντής Καραναστάσης και Ζωή Κωνσταντοπούλου EUROKINISSI

Σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε μέσω Instagram ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Στα δημοσιεύματα για τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έσπευσε να απαντήσει ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Μέσω αναρτήσεών του στο Instagram, ο ηθοποιός και βουλευτής της “Πλεύσης Ελευθερίας” στράφηκε εναντίον όσων “κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του”.

Ενώ σε άλλο σημείο ξεκαθάρισε πως, με εξαίρεση μια μέρα που απουσίαζε λόγω ασθένειας, ήταν πάντα παρών στις συνεδριάσεις της Βουλής.

“Εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του, γιατί δεν μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους”, έγραψε μεταξύ των αναρτήσεών του ο Διαμαντής Καραναστάσης. Μάλιστα, επισύναψε και επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, μέσω της οποίας γνωστοποιούσε την ασθένειά του, άρα και τη δικαιολογημένη απουσία του από τη Βουλή.

Δείτε τις αναρτήσεις του Διαμαντή Καραναστάση:

Τι ανέφεραν τα δημοσιεύματα

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μιλούσαν για “σύννεφα” στη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι φήμες άρχισαν να “φουντώνουν” όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε μόνη στα έδρανα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας, απουσία για την οποία τοποθετήθηκε εκ των υστέρων ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Τις παραπάνω πληροφορίες αναπαρήγαγε, το πρωί της Δευτέρας (08/04), τηλεοπτική εκπομπή, με δημοσιογράφο της να συναντά τον ηθοποιό και βουλευτής της “Πλεύσης Ελευθερίας” Σπύρο Μπιμπίλα. Ο κ. Μπιμπίλας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια σε όσα γράφονται για την πρόεδρο του κόμματος, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Τέλος, σχολίασε ότι αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάτι παραπάνω για το ζευγάρι θα πρέπει να ρωτήσει, την ίδια, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα