Διαμαντοπούλου: Προανήγγειλε συμμετοχή της στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Διαβάζεται σε 2'
Διαμαντοπούλου: Προανήγγειλε συμμετοχή της στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ
INTIME

Η Αννα Διαμαντοπούλου δήλωσε παρούσα στις διαδικασίες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Η πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ, Άννα Διαμαντοπούλου, μίλησε στο δελτίο του ΕΡΤNews για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Aναλυτικά, η κα Διαμαντοπούλου τόνισε ότι, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, έπρεπε να οδηγηθούν σε ένα καθαρό αποτέλεσμα ηγεσίας. Σημείωσε ότι καλώς γίνονται εκλογές και τόνισε:Αυτές οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ έχουν μεγάλη σημασία για τη χώρα” συμπληρώνοντας ότι το αντίπαλο δέος πρέπει από την πρώτη στιγμή να έχει χαρακτηριστικά πρωθυπουργού και να διαθέτει θετική ατζέντα.

Εξηγώντας το σκεπτικό της σημείωσε πως η Ελλάδα “έχει φτάσει σε μία ασταθή ισορροπία με ένα κυρίαρχο κόμμα το οποίο επλήγη σοβαρά στις εκλογές. Η επόμενη ημέρα, θα δούμε και τι θα συμβεί, δείχνει ένα ρήγμα που το κινεί προς τα δεξιά. Είπαν στον Μητσοτάκη “δεν το θέλουμε αυτό το Κέντρο που έκανες, εμείς θέλουμε τη Δεξιά. Το Κέντρο, και οι κεντρώοι που είναι και πάρα πολλοί, πλέον δεν καταθέτουν την ψήφο. Τη δανείζουν και κινούνται προς άλλες κατευθύνσεις”.

 

Για το ενδεχόμενο να καταθέσει η ίδια υποψηφιότητα απάντησε: “Με ενδιαφέρει πάρα πολύ και από πολλές πλευρές. Θα προσπαθήσω να συμμετέχω στο να οργανωθεί αυτό το πολιτικό πλαίσιο γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι υπάρχει κίνδυνος πολύ γρήγορα και πριν την τριετία να φτάσουμε σε μια διαδικασία πολλών μικρών κομμάτων τα οποία δεν θα κάνουν κυβέρνηση. Ο καθένας λοιπόν από τη δική του πλευρά νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσει. Γι’ αυτό και λέω ότι και με ενδιαφέρει και θα βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις που έχω“.

“Μπορεί να είναι πολλαπλοί οι ρόλοι με τους οποίους θα συμμετέχω” κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα