Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) G4PHOTOS

Στην ανακοίνωση της ΤτΕ αναφέρεται ότι "αναφορικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, ουδέποτε απεστάλη από το γραφείο του διοικητή Γιάννη Στουρνάρα, ή από το τμήμα επικοινωνίας της Τράπεζας"

Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος σημερινό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο φέρεται από το γραφείο του διοικητή της ΤτΕ ή από το τμήμα επικοινωνίας της Τραπέζης να έχει σταλεί μήνυμα στο οποίο γίνεται αποτίμηση του έργου της Κυβέρνησης των πρώτων εκατό ημερών.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΤτΕ αναφέρεται ότι "αναφορικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, ουδέποτε απεστάλη από το γραφείο του διοικητή Γιάννη Στουρνάρα, ή απο το τμημα επικοινωνίας της Τράπεζας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με το περιεχόμενο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα".

Νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές ανέφερεαν ότι αποτελεί πλήγμα στην ανεξαρτησία της ΤτΕ το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της σημερινής «Εφημερίδας των Συντακτών» σχετικά με στοχευμένες διαρροές της Τράπεζα της Ελλάδος εναντίον της Κυβέρνησης, αν ευσταθεί. Οι ίδιες πηγές είχαν καλέσει την ΤτΕ να διαψεύσει τις πληροφορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πάμε για Eurogroup-θρίλερ. Το θετικό σήμα, οι εκβιασμοί και η μάχη για τα εργασιακά

SHARE: