Διεγράφη και από μέλος των ΑΝΕΛ ο Γιώργος Νταβρής

Διεγράφη και από μέλος των ΑΝΕΛ ο Γιώργος Νταβρής
ΒΟΥΛΗ-3Η ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ // ΟΜΙΛΙΕΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Τέλος Ανεξάρτητους Έλληνες ο βουλευτής Αχαΐας. Μετά την κοινοβουλευτική ομάδα, διεγράφη και από το κόμμα. Το χρονικό της υπόθεσης

Τη διαγραφή του Γιώργου Νταβρή και από μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος. Η πενταμελής επιτροπή συνεδρίασε το μεσημέρι, υπό την προεδρία του Νίκου Μαρκάτου, και έλαβε την απόφαση της διαγραφής του κ. Νταβρή, μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Υπενθυμίζεται, ότι τη Δευτέρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ανακοίνωσε τη διαγραφή του βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Νταβρή, μετά την λήξη της μαραθώνιας συνεδρίασης της ΚΟ.

Ο κ.Καμμένος σε δήλωσή του στη συνέχεια, περιστοιχιζόμενος από όλους τους παριστάμενους βουλευτές στην ΚΟ, τόνισε ότι “με ιδιαίτερα μεγάλη λύπη η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θέλουμε ομόφωνα να δηλώσουμε ότι θα στεναχωρήσουμε ιδιαίτερα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, την κυβέρνηση και την τρόικα. Παραμένουμε ενωμένοι δυνατοί, μπορούν να εξακολουθήσουν να ανησυχούν, με μια μόνο απώλεια. Του βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Νταβρή ο οποίος δεν προσήλθε και διαγράφεται από την ΚΟ, μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει σπίτι του”.

Η τελευταία αποστροφή του κ.Καμμένου ερμηνεύθηκε ως “μια δεύτερη ευκαιρία” για τον κ. Νταβρή, ο οποίος διεγράφη μέχρι νεωτέρας, σύμφωνα με εκτιμήσεις βουλευτών, και – όπως έλεγαν οι ίδιοι βουλευτές, εάν τα πράγματα βελτιωθούν στη συνέχεια και ο ίδιος αποφασίσει να συστρατευθεί ξανά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τότε πιθανόν να επιστρέψει.

Τι προηγήθηκε της διαγραφής Νταβρή

Ο κ.Νταβρής, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, απέστειλε επιστολή προς τον κ.Καμμένο στην οποία φέρεται να υποστηρίζει ότι συκοφαντείται και υβρίζεται από μέλη της ΚΟ του κόμματος, και ως εκ τούτου δεν θα προσέλθει στην συνεδρίαση.

Νωρίτερα, φέρεται να είχε γίνει γνωστό-κατά τις ίδιες πληροφορίες- πως όποιος δεν προσέλθει αδικαιολογήτως στην ΚΟ θα διαγραφεί. Ο κ.Νταβρής κατηγορήθηκε από μέλη της ΚΟ ως ο υπεύθυνος της διαρροής της επιστολής Γιοβανόπουλου προς τον κ.Καμμένο σε ΜΜΕ, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων μειώνεται αριθμητικά  από 18 σε 17 βουλευτές .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα