ΔΗΜΑΡ: Η απόφαση για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι συλλογική, όχι προσωπική

ΔΗΜΑΡ
ΔΗΜΑΡ EUROKINISSI

"Η απόφαση αφορά τη ΔΗΜΑΡ, δεδομένου ότι είναι του κόμματος και όχι προσωπική", αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αγίου Κωνσταντίνου σε σχέση με τις πρωινές εξελίξεις.

Η απόφαση για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι του κόμματος και όχι προσωπική, επισημαίνει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της για τη διαγραφή του προέδρου της Θανάση Θεοχαρόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: "H επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ διέγραψε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, λόγω της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η απόφαση αφορά τη ΔΗΜΑΡ, δεδομένου ότι είναι του κόμματος και όχι προσωπική" υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, η ΔΗΜΑΡ αναφέρεται και στο ζήτημα της βουλευτικής έδρας. "Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία του Θανάση Θεοχαρόπουλου στη Βουλή είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για την κοινή εκλογική κάθοδο το 2015. Μέχρι τώρα δημόσια γνωρίζαμε από την απόφαση της Φώφης Γεννηματά ότι η διαγραφή έγινε εξαιτίας της απόφασης της ΔΗΜΑΡ για το ΝΑΙ. Τώρα έκπληκτοι ακούμε και την απαίτηση για την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ και από τη Βουλή!", σημειώνει και καταλήγει:

"Η ΔΗΜΑΡ πήρε μια καθαρή θέση σε ένα εθνικό θέμα αρχών. Αυτό φαίνεται ορισμένοι συνεχίζουν να μην το κατανοούν.

Ψυχραιμία!"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή, Δημοκρατική Αριστερά, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πηγές Τρικούπη: Διεγράφη ο Θεοχαρόπουλος από την ΚΟ, όχι η ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ

Θεοχαρόπουλος: Διαγράφοντας εμένα η Γεννηματά, διέγραψε τη ΔΗΜΑΡ

Η Φώφη παίρνει το... όπλο της: Από 29 έως 31 Μαρτίου το έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

SHARE:

24Media Network