Δήμαρχος Μάνδρας: Κάθε μέρα, χειρότερη από την προηγούμενη

Συνέντευξη των Δημάρχων Δυτικής Αττικής για θέματα που αφορούν το περιβάλλον.Στην φωτογραφία η Δήμαρχος Μάνδρας  Κριεκούκη Ιωάννα σε στιγμιότυπο στις 31 Μαρτίου 2008       ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ )
Συνέντευξη των Δημάρχων Δυτικής Αττικής για θέματα που αφορούν το περιβάλλον.Στην φωτογραφία η Δήμαρχος Μάνδρας Κριεκούκη Ιωάννα σε στιγμιότυπο στις 31 Μαρτίου 2008 ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ ) EUROKINISSI

Η Ι. Κριεκούκη μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 υπογράμμισε την ανάγκη να γίνουν όσα πρέπει για να επιστρέψουν οι κάτοικοι στην καθημερινότητά τους

"Κάθε μέρα είναι χειρότερη από την προηγούμενη, γιατί φαίνεται η τραγικότητα της κατάστασης" τόνισε η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Η δήμαρχος υπογράμμισε ότι το νερό δεν είναι πόσιμο διότι εισχώρησε λάσπη στους αγωγούς και επισήμανε την ανάγκη να γίνουν όσα πρέπει ώστε οι κάτοικοι να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους.

Αναφορικά με την καταγγελία της ότι αστυνομικοί που ήταν στην περιοχή αποσύρθηκαν για τις ανάγκες της πρωθυπουργικής ασφάλειας, δεν ήθελε να επανέρθει στο θέμα. Όπως είπε, υπήρχε μια καταγγελία και την είπα για να διερευνηθεί.

SHARE: