Τι απαντούν οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ για το "τσογλάν boy" της Κανέλλη

Τι απαντούν οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ για το "τσογλάν boy" της Κανέλλη

Τι απαντούν οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στην Λιάνα Κανέλλη μετά το "τσογλάν boy"

Την αντίδραση των δημιουργών του ντοκιμαντέρ "Στο Νήμα" με θέμα τον Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσαν οι δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Αλέξανδρος Παπανικολάου και Έμιλυ Γιαννούκου, με κοινή δήλωση τους, θέλησαν να "απαντήσουν" στη βουλευτή του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για παρερμηνείες που δέχτηκε η δουλειά τους, τονίζοντας ότι όσα καταγράφονται στο ντοκιμαντέρ δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τους χαρακτηρισμούς της.

"Αμέσως μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ “Στο Νήμα”, στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, διαπιστώσαμε σειρά παρερμηνειών. Και μάλιστα από ανθρώπους που δεν έχουν δει την ταινία. Ως δημιουργοί, αισθανόμαστε την ανάγκη να μιλήσουμε αυτή τη φορά όχι για το έργο μας, αλλά για όσα διαπιστώνουμε" τονίζουν οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ.

Και προσθέτουν: "Η αλήθεια έχει τη δική της δυναμική. Όσο κι αν προσπαθεί κάποιος να την πετσοκόψει ή να την παρερμηνεύσει. Με αυτή την έννοια, αν η κα Κανέλλη επιθυμεί να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, ας βρει άλλους τρόπους να το κάνει. Όχι με το έργο μας. Διότι αυτό που έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς της. Το αντίθετο μάλιστα. Η αλήθεια που αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, έχει κατατεθεί δημοσία στο κοινό του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Προσεχώς και στις οθόνες μας…"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λιάνα Κανέλλη: "Τσογλάν Boy o Τσίπρας. Γελούσε με το χαστούκι του Κασιδιάρη"

SHARE:

24Media Network