Δημήτρης Γάκης σε Ντόρα Μπακογιάννη: "Είμαι κι εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα"

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Συγκινητικό μήνυμα του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Γάκη προς την Ντόρα Μπακογιάννη. Τι αναφέρει για τη διάγνωσή του.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook προχώρησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Δημήτρης Γάκης, σε ένδειξη συμπαράστασης στην Ντόρα Μπακογιάννη, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι ένας από τους 500 ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα στη χώρα.

Στην ανάρτησή του, μια ημέρα μετά την αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, ο Δημήτρης Γάκης στέλνει το δικό του μήνυμα, γράφοντας “θα βγούμε νικητές”.

ADVERTISING

"Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε. Αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας", καταλήγει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γάκη:

“Κυρία Μπακογιάννη.

Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα. Πριν από τρεις μήνες, τον Ιούλιο, υποβλήθηκα σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών από την ομάδα του κυρίου Δημόπουλου. Είναι μια άψογη, σε όλα της, ομάδα και πολύ καλοκουρδισμένη.

Τα πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μετά την μεταμόσχευση.

Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε. Αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Γάκης

πρώην βουλευτής του ΣυΡιζΑ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ντόρα Μπακογιάννη, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., καρκίνος, Facebook
SHARE:

24Media Network