Δημοσκόπηση Pulse: Ντέρμπι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-Τρίτη η Χρυσή Αυγή

Δημοσκόπηση Pulse: Ντέρμπι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-Τρίτη η Χρυσή Αυγή

Με μισή μονάδα διαφορά είναι μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Σταθερά τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, ενώ απώλειες σημειώνουν ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ (Pics)

Προβάδισμα μισής ποσοστιαίας μονάδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην αναγωγή της επί των εγκύρων, δίνει δημοσκόπηση της Pulse RC για λογαριασμο της εβδομαδιαίας εφημερίδας ''6μέρες''.

Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 20%, η Νέα Δημοκρατία 19,5%, η Χρυσή Αυγή 12%, το ΠΑΣΟΚ 7%, οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ 5%, η ΔΗΜΑΡ 3,5%, ενώ ''«άλλο κόμμα'' επιλέγει το 5,5%. Στο 10% η αδιευκρίνιστη ψήφος, τη στιγμή που το λευκό/αποχή συγκεντρώνει 12,5%

Με αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά για τα κόμματα έχουν εξής: ΣΥΡΙΖΑ 23%, Νέα Δημοκρατία 22,5%, Χρυσή Αυγή 13,5%, ΠΑΣΟΚ 8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΚΚΕ 5,5% και ΔΗΜΑΡ 4%.

Σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση του Φεβρουαρίου (στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων) ο ΣΥΡΙΖΑ (από 24% σε 23%) χάνει μία ποσοστιαία μονάδα, όπως και το ΚΚΕ (από 6,5% σε 5,5%). Μισή ποσοστιαία μονάδα χάνει η ΔΗΜΑΡ (από 4,5% σε 4%).

Η Νέα Δημοκρατία (22,5%), η Χρυσή Αυγή (13,5%) , το ΠΑΣΟΚ (8%) και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (5,5%) βρίσκονται στα ίδια ποσοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΝΔ στην παράσταση νίκης - Μία μονάδα πίσω ο ΣΥΡΙΖΑ

SHARE:

24Media Network