Δυσφορία Γ. Τσίπρα: “Έμαθα από την τηλεόραση για την κομματική πειθαρχία” στο γάμο ομοφύλων

Διαβάζεται σε 1'
Δυσφορία Γ. Τσίπρα: “Έμαθα από την τηλεόραση για την κομματική πειθαρχία” στο γάμο ομοφύλων
Ο Γιώργος Τσίπρας INTIME

Ο Γιώργος Τσίπρας εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι έμαθε από την τηλεόραση την απόφαση Κασσελάκη για εσωκομματική πειθαρχία στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών.

Σαφή ενόχληση για την επιβολή κομματικής πειθαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την ψήφιση του νόμου για το γάμο των ομοφύλων εξέφρασε ο Γιώργος Τσίπρας.

Σε συνέντευξή του στο KONTRA ,το βράδυ της Πέμπτης, το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι το νομοσχέδιο “θα το ψηφίζαμε όλοι και όλες. Το θέμα της κομματικής πειθαρχείας το άκουσα από την τηλεόραση οπότε δεν έχω να σας πω κάτι».

Όταν, δε, ρωτήθηκε εκ νέου «σας ξενίζει;» απάντησε «προφανώς» για να διευκρινίσει ότι «προφανώς δεν ήμουν ο μόνος που το άκουσα από την τηλεόραση».

Εν συνεχεία, τόνισε: «Δεν υπάρχουν δύο γραμμές αλλά δεν έγινε μεγάλη συζήτηση για να συμμετέχω και να έχουμε άποψη. Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία. Υπάρχουν προβληματισμοί και ειδικά όσον αφορά την τακτική της κυβέρνησης με την αποχή. Έχω τη γνώμη ότι δεν πρέπει να διευκολύνουμε τη ΝΔ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα