Προσοχή στο (δημοσιονομικό) κενό. Συνάντηση Παπά, Τσακαλώτου με Μοσκοβισί

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛEΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΡΙΓΑ ΤΗΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ Πέμπτη 21 Μαΐου 2015.
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI/EUROKINISSI)
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛEΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΡΙΓΑ ΤΗΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ Πέμπτη 21 Μαΐου 2015. (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ύστατη προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης, για να βρεθεί η χρυσή τομή με τους δανειστές. Επαφές Παππά, Τσακαλώτου στις Βρυξέλλες. Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Φάιμαν. Τον κάλεσε να επισκεφθεί την Αθήνα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με τον ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Π. Μοσκοβισί.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η συνέχιση της διαδικασίας διαβούλευσης και ειδικότερα ο τρόπος σύγκλισης στο δημοσιονομικό κενό έως το τέλος του 2016.

Πρόσκληση Τσίπρα σε Βάιμαν για επίσκεψη στην Αθήνα

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Αυστριακό Καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Αυστριακός Καγκελάριος επανέλαβε στον Έλληνα Πρωθυπουργό την ανάγκη να υπάρχει μια μακροπρόθεσμη διευθέτηση της χρηματοδότης για την Ελλάδα.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον αυστριακό καγκελάριο για τις πρόσφατες δηλώσεις του και του απηύθυνε πρόσκληση να επισκεφθεί την Αθήνα. Η επίσκεψη του Αυστριακού Καγκελάριου θα γίνει στις 16 Ιουνίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network