Έγγραφα "φωτιά" για A. Παπανδρέου, από τον Καμμένο

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στην αίθουσα της Γερουσίας// ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ))
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στην αίθουσα της Γερουσίας// ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)) EUROKINISSI

Διαβάστε τι αναφέρουν για τον Αντρίκο Παπανδρέου τα έγγραφα που ανέβασε στο Facebook ο Π. Καμμένος

Σε νέα οξύτατη επίθεση προς την οικογένεια Παπανδρέου προχώρησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος.

Αυτή τη φορά, ο κ. Καμμένος προχώρησε στην ανάρτηση εγγράφων και φωτογραφιών που αποδεικνύουν την εργασιακή σχέση του Ανδρίκου Παπανδρέου με την εταιρεία Unigestion.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει στον λογαριασμό του σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Έγγραφα

"Αντρίκο Παπανδρέου, εργάζεσαι στην εταιρεία UNIGESTION?

Έχεις δηλώσει τις απολαβές σου στην εφορία όπως όλοι οι Έλληνες?

Έχεις άδεια όπως προβλέπεται απο το Πανεπιστήμιο ενώ πληρώνεσαι ως καθηγητής να κάνεις άλλες business?

Ξέρεις ότι η εταιρεία καθοδηγούσε πελάτες της σε ποντάρισμα για χρεωκοπία της χώρας που ο αδελφός σου ήταν πρωθυπουργός?

Συμβουλεύεις για πράσινη ενέργεια που προωθεί ο αδελφός σου δεσμεύοντας κονδύλια της Ε.Ε?"

Έγγραφα

"Η εταιρεία που πληρώνει τον Αντρίκο UNIGESTION διαχειρίζεται την τράπεζα DEXIA και δισεκατομύρια ευρώ σε συνάλλαγμα μόνο η δήλωση για δημοψήφισμα χάρισε στον Σόρρος 600 δις ευρώ ...

και εμείς θα σωθούμε με τα 100 ευρώ του συνταξιούχου....

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ" σχολιάζει κάτω από το έγγραφο ο κ. Καμμένος.

Έγγραφα
Έγγραφα

"Αυτή την Ελβετική εταιρεία σας Αντρίκο, γιατί την κάνατε , μήπως σας παρέσυρε η σύζυγος του συνεταίρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην πράσινη ανάπτυξη που έχει άλλες 5 εταιρείες στον ίδιο Ελβετό δικηγόρο?

Χρήματα από το Λονδίνο πώς πάνε από τον Νεοδημοκράτη οργανωτή συνεδρίων στον δικηγόρο που συστεγάζεστε και κατά διαβολική σύμπτωση οργάνωσε μαζί σας το συνέδριο για την πράσινη ενέργεια με κρατικούς χορηγούς?

Δεν είχα σκοπό να βγάλω σήμερα έγγραφα αλλά θα κόψω το μεροκάματο από τα trolls που εργολαβικά προσπαθούν να απαξιώσουν την έρευνα......" καταλήγει ο βουλευτής.

Αναμένεται η απάντηση του Α. Παπανδρέου, στις νέες καταγγελίες του Π. Καμμένου. Μέχρι στιγμής η οικογένεια Παπανδρέου δεν έχει σχολιάσει τις αναρτήσεις του βουλευτή ωστόσο το γεγονός ότι αυτή τη φορά τις συνοδεύει με έγγραφα, ίσως την κάνουν να αλλάξει στάση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Καμμένος ξαναχτυπά μέσω Facebook

Καμμένος: "Ρε κ*λοπαιδο, ρε ψυχοπαθή"

SHARE:

24Media Network