Ειδική συνεδρίαση στη Βουλή για το ποδόσφαιρο προτείνει ο Μαυρωτάς

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής με αντικείμενο τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών των υπουργών Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και Παύλου Πολάκη, κατά την τιμολόγηση φαρμάκων, την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής με αντικείμενο τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών των υπουργών Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και Παύλου Πολάκη, κατά την τιμολόγηση φαρμάκων, την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής του Ποταμιού απέστειλε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής Μορφωτικών προτέινοντας συζήτηση με θέμα την επάρκεια του νομοθετικού πλαισίου για την αθλητική βία

Πρωτοβουλία για να συζητηθεί στη Βουλή το ζήτημα της βίας στο ποδόσφαιρο καθώς και το νομικό πλαίσιο αντιμετώπισής της ανέλαβε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς μετά την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος.

Σε επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων Δ. Σεβαστάκη ο κ. Μαυρωτάς καταγγέλλει τα τελευταία "ζοφερά γεγονότα" στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Superleague τα οποία οδήγησαν την κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου Υφυπουργού Αθλητισμού στην επ’ αόριστον διακοπή του.

Προτείνει μάλιστα να διεξαχθεί μια έκτακτη, ειδική συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα την επάρκεια ή μη της νομοθεσίας σε σχέση με τα φαινόμενα βίας στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά στον επαγγελματικό αθλητισμό και εν προκειμένω στο ποδόσφαιρο.

Ζητεί επίσης να παραστεί στη συνεδρίαση ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης καθώς και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Superleague, Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, Ελληνική Αστυνομία, Αθλητικός Εισαγγελέας κ.α.).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ιβάν Σαββίδης: Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για την ένοπλη εισβολή

Σκουρλέτης για πρωτάθλημα: Δεν χρειάζεται συζήτηση, αλλά λήψη αυστηρών μέτρων

Βασιλειάδης: Διακόπτεται το πρωτάθλημα επ'αόριστον

SHARE: