Ειρωνεία Τσίπρα για τη μη μετάδοση της ομιλίας του: "Χορηγία του πρωθυπουργού στον ΣΥΡΙΖΑ"

79η ΔΕΘ / ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
79η ΔΕΘ / ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ MOTIONTEAM

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για τη μη μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤ της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρας στη ΔΕΘ. "Έχει αποκτήσει μεγαλύτερο λαϊκό ενδιαφέρον", σχολίασε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι η ΝΕΡΙΤ δεν θα μεταδώσει ζωντανά την ομιλία του στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την απόφαση ως "χορηγία" του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

"'Έχει αποκτήσει μεγαλύτερο λαϊκό ενδιαφέρον και νομίζω ότι θα μεταδοθεί από πολλές και διαφορετικές εναλλακτικές πηγές", είπε ο κ. Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Γιάννη Μίχο.

Προηγήθηκε η παραίτηση του προέδρου της ΝΕΡΙΤ Αντώνη Μακρυδημήτρη και του διευθύνοντα συμβούλου Ροδόφλου Μορώνη που αναστάτωσε το Μαξίμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι πίσω από την παραίτηση των Μακρυδυμήτρη και Μορώνη, κρύβεται η "ωμή παρέμβαση" της κυβέρνησης ώστε να μη μεταδοθεί ζωντανά η ομιλία και η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Σε δηλώσεις του άλλωστε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε ότι το παρασκήνιο και οι πιέσεις που ασκήθηκαν από την κυβέρνηση στον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ ήταν που οδήγησε στη ρήξη και την παραίτησή τους.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι σε καταρχήν επικοινωνία που είχε με τον διευθυντή περιεχομένου της ΝΕΡΙΤ αναφορικά με τις μεταδόσεις, εκείνος του ξεκαθάρισε ότι "το κανάλι θα αποφασίσει πώς θα χειριστεί και πώς καλύψει την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη" λόγω της επίμαχης ερώτησης.

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε ότι στην συνέχεια επικοινώνησε με τον κ. Μακρυδημήτρη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα μεταδοθούν κανονικά και οι δυο συνεντεύξεις.

Ωστόσο, το "παρασκήνιο οδήγησε σε ρήξη και παραιτήθηκαν ο κ. Μακρυδημήτρης, αλλά και ο αναπληρωτής του Ροδόλφος Μορώνης", κατέληξε.

Πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι ο Π. Σκουρλέτης στη σχετική συνομιλία με τον κ. Μακρυδημήτρη δεν δεσμεύθηκε ποτέ ότι ο κ. Τσίπρας θα δεχθεί να απαντήσει σε ερώτηση από δημοσιογράφο της ΝΕΡΙΤ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το παρασκήνιο της παραίτησης Μακρυδημήτρη-Μορώνη από τη ΝΕΡΙΤ: Η ΔΕΘ, ο Τσίπρας και η Βούλτεψη

SHARE:

24Media Network