Έκκληση Σκουρλέτη στα κόμματα για συναίνεση στο θέμα των συμβασιούχων

ΑΘΗΝΑ -ΒΟΥΛΗ// ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ// Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ. (Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ -ΒΟΥΛΗ// ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ// Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ. (Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα φέρει ρύθμιση για να «λυθεί η ομηρία» των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες

Την πρόθεση της κυβέρνησης να λύσει το ζήτημα των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να συνδράμουν για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

«Είμαστε έτοιμοι ως πολιτεία να δώσουμε λύση στην ομηρία τους. Έχουμε την πρόθεση και βρισκόμαστε στην επεξεργασία συγκεκριμένης ρύθμισης και θα καλέσουμε όλα τα κόμματα ώστε να συναινέσουμε για να ορθολογικοποιήσουμε την κατάσταση» ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Χαρακτήρισε, μάλιστα, «ελληνική ιδιομορφία» να εργάζονται συμβασιούχοι επί δεκαετίες ενώ καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. «Θα μας δοθεί η δυνατότητα να το συζητήσουμε το επόμενο διάστημα» είπε ο υπουργός Εσωτερικών και υπογράμμισε ότι υπάρχει «πέλαγος και μια πανσπερμία» χιλιάδων συμβασιούχων.

Μάλιστα, καταλόγισε πολιτική σκοπιμότητα σε συγκεκριμένους δήμους οι οποίοι «δεν πληρώνουν τους συμβασιούχους επικαλούμενοι αναμενόμενη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου».

SHARE: