Εκλογές 2019: Ο Ερντογάν ήταν ο πρώτος που τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Εκλογές 2019: Ο Ερντογάν ήταν ο πρώτος που τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Eurokinissi

Τα συγχαρητήρια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας μετά την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές Εκλογές. Η απάντηση του νέου Πρωθυπουργού.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήταν ο πρώτος ηγέτης ξένης χώρας που επικοινώνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές Εκλογές και την ανέλιξή του στην Πρωθυπουργία της Ελλάδας.

Όπως ανέφεραν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, “ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν ο πρώτος ηγέτης που τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για τη σημερινή μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και να του ευχηθεί καλή επιτυχία ενόψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας“.

Τα ίδια στελέχη από την Πειραιώς μετέφεραν την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέροντας πως “ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της Τουρκίας και τόνισε ότι προσβλέπει στην επανεκκίνηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων στη βάση του σεβασμού του διεθνούς Δικαίου και σε έναν ειλικρινή διάλογο, επωφελή και για τους δύο λαούς“.

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις μέσω της Live blogging πλατφόρμας του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα