Εκλογές 2023: Την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης κρατά ο Ανδρουλάκης – Εκτός ο Καστανίδης

Εκλογές 2023: Την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης κρατά ο Ανδρουλάκης – Εκτός ο Καστανίδης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Χάρη Καστανίδη KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Την απόφασή του να κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης –όπως είχε πράξει και στις προηγούμενες εκλογές– επέλεξε να κρατήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Με την εξέλιξη αυτή, ο Χάρης Καστανίδης μένει εκτός Βουλής.

Ο κ. Ανδρουλάκης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος, ευχαρίστησε τον κ. Χάρη Καστανίδη, τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Υπενθυμίζεται πως στις προηγούμενες εκλογές η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη είχε προκαλέσει την αντίδραση του Χάρη Καστανίδη, ο οποίος -δεδομένου ότι η Βουλή διαλύθηκε μόλις μια ημέρα μετά τη σύστασή της- είχε σημειώσει πως έχει μεγάλη σημασία σε «συμβολικό και ηθικό πεδίο, για λόγους που αντιλαμβάνονται μόνο όσοι διαθέτουν ιστορική συνείδηση του χώρου».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα προτείνει τον κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστεί τον κ. Χάρη Καστανίδη, τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Τις προσεχείς ημέρες θα οργανωθεί πλήρως το γραφείο του Προέδρου στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα