Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αντίδραση του πρόεδρου της ΚΕΦΕ για τα SMS της τελευταίας στιγμής

Διαβάζεται σε 1'
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

“Κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων” τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Δρόσος.

Με δήλωσή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Γιάννης Δρόσος, τόνισε ότι “κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων“, αναφερόμενος στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση για ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο κ. Δρόσος επέλεξε να κάνει τη συγκεκριμένη επισήμανση λίγη ώρα αφού δεκάδες εκλογείς δήλωσαν πως δέχονται συνεχώς στα κινητά τους τηλέφωνα SMS από το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Δρόσου:

“Δήλωση του Προέδρου της ΚΕΦΕ, Γιάννη Δρόσου

Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται με μεγάλη και μαζική συμμετοχή. Έως τώρα πάνω από 100.000 μέλη προσήλθαν και ψήφισαν, ενώ χιλιάδες ακόμη μέλη αναμένεται να ψηφίσουν στα 538 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και ηλεκτρονικά από το εξωτερικό.

Θα ήθελα, με την ιδιότητά μου ως Προέδρου της ΚΕΦΕ, να σημειώσω ότι κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων.

Σήμερα ψηφίζουμε!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα