Έκτακτη επιστροφή στην Αθήνα για Σαμαρά και μεταμεσονύκτια σύσκεψη με Κικίλια για κακοκαιρία

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Η σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο του κ.Σαμαρά, ο οποιος έχει ήδη επικοινωνήσει με τον κ.Κικίλια, δηλαδή περίπου στις 11 το βράδυ

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επιστρέφει από τις Βρυξέλλες για να μεταβεί εκτάκτως στο Κεντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι όπου βρισκεται ήδη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικιλιας για να ενημερωθεί δια ζώσης για την κατάσταση στην Αθήνα μετά τη νεροποντή.

Η σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο του κ.Σαμαρά, ο οποιος έχει ήδη επικοινωνήσει με τον κ.Κικίλια, δηλαδή περίπου στις 11 το βράδυ.

Τηλεφωνική επικοινωνία με Βενιζέλο  

Με στόχο να κλείσουν το γρηγορότερο δυνατόν οι πληγές που έχουν ανοίξει, κυρίως στην Αττική, από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσαν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, ακολούθησαν διαδοχικές επικοινωνίες του κ. Βενιζέλου με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Κατά τις προαναφερθείσες επαφές, ο κ. Βενιζέλος ενημερώθηκε σχετικά με τις καταστροφές που έχουν γίνει και συζήτησε στην κατεύθυνση να υπάρξει η ταχύτερη και η καλύτερη δυνατή φροντίδα και αποκατάσταση των πληγέντων, να συνεχιστεί και να ενταθεί η άμεση κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φυσικές καταστροφές
SHARE: