Έκτακτο συνέδριο ζητά ο Νικήτας Κακλαμάνης

Discussion about the new carrier of State Television at the communications committee of the Greek Parliament in Athens on July 11, 2013 /
Discussion about the new carrier of State Television at the communications committee of the Greek Parliament in Athens on July 11, 2013 / SOOC

Έκτακτο συνέδριο της Ν.Δ., ζητάει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ν.Δ. Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας για "ακραίες φωνές που αλλοίωσαν την παράταξη"

Έκτακτο Συνέδριο επιμένει να ζητά ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης. «Περιμένω από τον Αντώνη Σαμαρά να πάρει τη μεγάλη απόφαση για ένα συνέδριο ανοικτό και δημοκρατικό» αναφέρει στον Τύπο της Κυριακής και υποστηρίζει ότι η Συνδιάσκεψη αποτελεί "κομματικό πανηγύρι" που συνδράμει στη μιζέρια και το "κρυφτούλι" των πάσης φύσεων "δελφίνων".

Λέει ότι η ΝΔ «πρέπει να ανταμωθεί και πάλι με την ψυχή του λαού» και πως η επιστροφή στις ρίζες της ιδρυτικής διακήρυξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι μονόδρομος. «Η παράταξη εκτείνεται (το ξεχάσαμε επιτρέποντας σε ακραίες φωνές να αλλοιώσουν την ιστορία μας) από τη δημοκρατική δεξιά μέχρι τις παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας. Όποιος συμφωνεί καλώς να έλθει, όποιος διαφωνεί "ας μας κουνήσει το μαντήλι". Σίγουρα δεν θα κλάψουμε» σημειώνει ο κ. Κακλαμάνης.

Στηλιτεύει τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ λέγοντας ότι «ο Καμμένος κατόρθωσε και "φόρεσε" φουστανέλα στον κ. Τσίπρα», ενώ υποστηρίζει πως «οι Αμερικάνοι φόρτωσαν στον κ Τσίπρα στις αρχές του 2014 (Τέξας) τον Βαρουφάκη».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network