Έλενα Ράπτη: Ο Κίμων ήταν ο φύλακας άγγελός μου και παραμένει

Έλενα Ράπτη: Ο Κίμων ήταν ο φύλακας άγγελός μου και παραμένει
Έλενα Ράπτη Panorama Press

Η Βουλευτής της Α' Θεσσαλονίκης σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τους λόγους που κράτησε κρυφό τον γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα. Τι είπε για τον σύζυγό της και για τον έγγαμο βίο.

Η Έλενα Ράπτη μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα, ο οποίος τελέστηκε κρυφά και έγινε γνωστός αρκετό καιρό μετά, μέσω του Instagram της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Η είδηση του γάμου τους ήταν μια έκπληξη για όλους, εξ ου και το μεγάλο ενδιαφέρον που δημιουργήθηκε για αυτόν.

Η Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τους λόγους που τον κράτησε κρυφό, λέγοντας:

“Νομίζω ότι το είχα πει από παλιά, ότι όταν έρθει η ώρα να παντρευτώ δεν θα το μοιραστώ, γιατί για μένα είναι μια προσευχή και ήθελα να τη μοιραστώ μόνο με τους γονείς μας, τα αδέλφια μας και την οικογένειά μας. Το γεγονός ότι δεν το είπα μετά, οφειλόταν στην προεκλογική περίοδο. Δεν ήθελα να απασχολήσω προεκλογικά με ένα θέμα της προσωπικής και ιδιωτικής μου ζωής. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Σε μια προεκλογική περίοδο εγώ ήθελα να πάω με πολιτικά χαρακτηριστικά και ένα να κριθώ από τους συμπολίτες μου. Και νομίζω ότι το αποτέλεσμα με δικαίωσε.Λίγο μετά, εκεί στο καλοκαίρι, που ήταν τα πράγματα πιο χαλαρά, το ανακοινώσαμε και μοιραστήκαμε τη χαρά μας με φίλους, με γνωστούς, με όλους.”

Η Έλενα Ράπτη ρωτήθηκε για το πώς της φαίνεται τώρα ο έγγαμος βίος και η ίδια απάντησε πως είναι υπέροχος, πολύ όμορφος και καλύτερος από πριν, τονίζοντας ότι ίσως να παίζει ρόλο η ευλογία που πήραν.

Όσον αφορά στο πώς αποφάσισε να παντρευτεί τον σύντροφό της, είπε: “Πρέπει να είναι ο ιδανικός. Πρέπει να είναι ο άνθρωπος που φανταζόσουν από μικρή ότι θα σταθεί δίπλα σου. Να σταθεί δίπλα σου με πολλή αγάπη, να σε στηρίξει. Ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια τέτοια, όμορφη σχέση και το θέλησα να προχωρήσω στο γάμο.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα