Έν εξάλλω η Ραχήλ: Ηλίθιοι, ανθρωποφάγοι δημοσιογράφοι

Έν εξάλλω η Ραχήλ: Ηλίθιοι, ανθρωποφάγοι δημοσιογράφοι

Mε ένα οργισμένο μήνυμα στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά των δημοσιογράφων. Διαβάστε γιατί

Ιδιαίτερα ενοχλημένη για τα σχόλια και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη φωτογράφησή της σε γυναικείο περιοδικό φέρεται να είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, η οποία έδωσε τη δική της απάντηση μέσω Facebook.

Σε ένα οργισμένο post, η κυρία Μακρή κάνει λόγο για ανθρωποφάγους καιν ηλίθιους δημοσιογράφους, αυθαίρετους τίτλους και κανάλια της διαπλοκής.

Αναλυτικά, αναφέρει στην ανάρτησή της η Ραχήλ Μακρή:

"Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως βγήκαν οι ανθρωποφάγοι και χωρίς να έχουν διαβάσει καν την συνέντευξη μου, πιάστηκαν από τους αυθαίρετους τίτλους που οι <<δημοσιογράφοι>> ανέβασαν μεταφεροντάς τους ως δικούς μου αυτοχαρακτηρισμούς.

Για να δω πόσες μέρες θα γράφετε ηλιθιότητες και άλλες πόσες θα παίζετε στα κανάλια της διαπλοκής ηλιθιότητες από δημοσιογράφους κατά το γνωστό στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι.

Όλος αυτός ο πανικός τους μου θυμίζει την μελέτη του Κάρλο Μ. Τσιπόλα: οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας. Το γεγονός πως οι δραστηριότητες και οι ενέργειες του ηλίθιου πλάσματος είναι απόλυτα αλλοπρόσαλλες και παράλογες δεν καθιστά μόνο την άμυνα προβληματική αλλά και την όποια αντεπίθεση εξαιρετικά δύσκολη- σαν να προσπαθείς να στοχεύσεις ένα αντικείμενο που μπορεί να κινηθεί με τις πιο απίθανες και απροσδόκητες κινήσεις. Αυτό είναι που και ο Ντίκενς και ο Σίλερ είχαν κατά νου, όταν ο πρώτος παρέθετε πως με ηλιθιότητα και καλή πέψη ο άνθρωπος μπορεί να υπομείνει αρκετά ενώ ο τελευταίος έγραφε πως ενάντια στην ηλιθιότητα ακόμη και οι Θεοί αγωνίζονται μάταια"

SHARE:

24Media Network