Ενόχληση Καραμανλή μέσω Αντώναρου για τα σενάρια περί προεδρίας της Δημοκρατίας

Στιγμιότυπο από την σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής,για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που αφορά τους Υπαλλήλους στο Δημόσιο.Στην φωτογραφία ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής (Κ),ο Βαγγέλης Αντώναρος (Δ) και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (Α)   ,Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από την σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής,για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που αφορά τους Υπαλλήλους στο Δημόσιο.Στην φωτογραφία ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής (Κ),ο Βαγγέλης Αντώναρος (Δ) και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (Α) ,Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

"Δεν θα ήταν κακό να ερωτάται και ο ίδιος", απαντά ο Ευάγγελος Αντώναρος σε όσους διακινούν το ονομα του πρώην πρωθυπουργού εν αγνοία του

«Δεν νομίζω. Ο κ. Καραμανλής, από την εντύπωση που έχω, δεν ενδιαφέρεται και το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι ένα αξίωμα που τον έλκει. Επομένως, κάθε συζήτηση είναι περιττή» ξεκαθάρισε ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα».

Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του πρώην πρωθυπουργού, καθώς η πρόταση έγινε εν αγνοία του, λέγοντας: «Ορισμένοι από τους παλιούς συνεργάτες στις κυβερνήσεις του, δήλωσαν δημόσια, από σεβασμό ή εκτίμηση, ότι θα ήταν ο καταλληλότερος. Όταν, όμως εκφράζονται τέτοιες απόψεις, δεν θα ήταν κακό να ερωτάται και ο ίδιος…».

SHARE:

24Media Network