Επεισόδια μεταξύ στελεχών ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ πριν από την ομιλία Παππά

Επεισόδια μεταξύ στελεχών ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ πριν από την ομιλία Παππά

Πριν την έναρξη της ομιλίας Παππά, περίπου τριάντα νεαροί της νεολαίας της ΛΑ.Ε. εισέβαλαν στο χώρο με συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Διαπληκτισμοί και επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσει το κλίμα (Vid)

Περιορισμένης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας, σε προγραμματισμένη εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος στο Δήμο Ζωγράφου.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα στον κινηματογράφο "Αλέκα" με ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Θέμα της, η καταπολέμηση της διαφθοράς.

Λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας Παππά, τριάντα περίπου νεαροί της νεολαίας της ΛΑ.Ε., εισέβαλαν στο χώρο με συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Επεισόδια μεταξύ στελεχών ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ πριν από την ομιλία Παππά

Ακολούθησαν διαπληκτισμοί και λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη της νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας.

Η κατάσταση ηρέμησε μόνο αφότου επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην πλατεία Γαρδένιας.

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

"Η σημερινή εισβολή μελών της ΛΑΕ σε χώρο όπου ήταν προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, με σκοπό τη ματαίωσή της, είναι μια πράξη εκτός Αριστερής αντίληψης και ιδεολογίας. Η παρεμπόδιση κομματικών εκδηλώσεων δεν έχει καμία σχέση με τις μαζικές κοινωνικές διεργασίες και προσιδιάζει σε πρακτικές άλλων πολιτικών χώρων, ξένων στην Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσει να παρεμβαίνει στις τοπικές κοινωνίες, ερχόμενος σε επαφή με τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών", ανακοινώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

SHARE:

24Media Network