Επικίνδυνη πρακτική Κασσελάκη – Καταγγελία λίγο πριν… κλείσουν οι κάλπες

Διαβάζεται σε 1'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI

Με ανάρτησή του, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καταγγέλλει πως οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν νέα μέλη που ψήφισαν πρώτη φορά την προηγούμενη Κυριακή.

Σε καταγγελία, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ό,τι αφορά τη διαδικασία ψηφοφορίας των νέων μελών, επιχειρώντας να δημιουργήσει κλίμα ενόψει των αποτελεσμάτων.

Σε ανάρτησή του, εφιστά την προσοχή στα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή “να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα”.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, την αντίδραση του πρόεδρου της ΚΕΦΕ προκάλεσαν τα SMS της τελευταίας στιγμής από το “στρατόπεδο” του Στέφανου Κασσελάκη.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα.

Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα.

Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα