Επικό σποτ Τζιτζικώστα με πρωταγωνιστή έναν 30αρη και έναν κύριο με καράφλα και μουστάκι

Επικό σποτ Τζιτζικώστα με πρωταγωνιστή έναν 30αρη και έναν κύριο με καράφλα και μουστάκι

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ τρολάρει το συνυποψήφιο του και βασικό αντίπαλο στην εκλογική διαδικασία της 22ας Νοεμβρίου (Vid)

«Ξεφορτωνόμαστε την παλιά νοοτροπία. Δίνουμε τη δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να φύγει μπροστά», είναι το σλόγκαν του νέου σποτ του Απόστολου Τζιτζικώστα για τις γαλάζιες εσωκομματικές εκλογές.

Το σποτ ξεκινά με ένα 30άρη-40άρη με αθλητική ένδυση να ανεβαίνει μία ανηφόρα, κουβαλώντας στην πλάτη έναν μεσήλικα με καράφλα και μουστάκι, ο οποιος του κουνά το δάκτυλο και του γκρινιάζει. 

Ο νέος κάποια στιγμή αγανακτεί, σταματά και προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον κύριο που κουβαλά στην πλάτη. Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται ο κ.Τζιτζικώστας, επίσης με φούτερ και αθλητική περιβολή και δηλώνει:

“Οι πολίτες, οι ψηφοφόροι δε φταίνε. Είναι λάθος να ζητάμε διαρκώς από τους πολίτες να προσαρμοστούν στις παλιές νοοτροπίες ενός κλειστού κόμματος. Για να οδηγήσουμε τη χώρα και πάλι μπροστά χρειαζόμαστε μία ισχυρή ΝΔ με νέα ηγεσία που δε θα μας κρατά πίσω αλλά θα μας πηγαίνει γρήγορα και σίγουρα σε μία καλύτερη εποχή, σε μία καλύτερη ζωή.”

Εν τω μεταξύ στο φόντο διακρίνεται ο πρωταγωνιστής του σποτ να πετάει από την πλάτη του τον κύριο με την καράφλα, ακριβώς τη στιγμή που ο κ.Τζιτζικώστας μιλά για αλλαγή ηγεσίας.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ στη συνέχεια βάζει το χέρι του στον ώμο του νέου, ο οποίος του λέει: “Πρέπει να τρέξουμε γρήγορα και δυνατά” και εκείνος συμφωνεί: “Το χρειάζεται η χώρα, το χρειαζόμαστε όλοι. Φύγαμε!” Και αμέσως ξεκινούν και οι δύο το jogging.

Το σποτ κλείνει με τον κ.Τζιτζικώστα και τον ψηφοφόρο του να τρέχουν και τον κύριο με την καράφλα και το μουστάκι να τους ακολουθεί διαμαρτυρόμενος

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα