Επιμένει ο Κουρουμπλής: Στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί

Παναγιώτης Κουρουμπλής
Παναγιώτης Κουρουμπλής EUROKINISSI

Σε επίσημη δήλωσή του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επέμεινε στην άποψη ότι καλώς συνάντησε τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο στο Αίγιο.

Παρά το σάλο και την επικοινωνία του Πάνου Σκουρλέτη μαζί του, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επιμένει ότι καλώς συνάντηση τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο στο Αίγιου. 

Σε επίσημη ανακοίνωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει τα εξής: "Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνω σε πόλεις όλης της Ελλάδας, επισκεπτόμενος κάθε φορά και ιδρύματα πρόνοιας, πήγα στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο- στη δημιουργία του οποίου είχα συντελέσει ως Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας.

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

ADVERTISING

Επειδή δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις, θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος.

Όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί. Γι' αυτό δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Και με τον Αμβρόσιο; Ντροπή...

Δυσαρέσκεια ΣΥΡΙΖΑ για Κουρουμπλή: Επικοινώνησε μαζί του ο Σκουρλέτης

Κουρουμπλής για τη συνάντηση με τον Αμβρόσιο: "Η Δημοκρατία είναι μεγαλόψυχη"

SHARE:

24Media Network