Επίσκεψη Ομπάμα: Στις 13.30 στο Προεδρικό και στις 14.30 η συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Επίσκεψη Ομπάμα: Στις 13.30 στο Προεδρικό και στις 14.30 η συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου του ΝΑΤΟ, Σάββατο 9 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI) Eurokinissi

Αμέσως μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις προς τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους

Το πρόγραμμα της άφιξης του Μπαράκ Ομπάμα τόσο στο Προεδρικό Μέγαρο όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου, ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με αυτό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα υποδεχθεί την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου και ώρα 13:30, τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ο οποίος θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα, ενώ στις 14:30, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα τον υποδεχθεί ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας με τον οποίο θα έχει διευρυμένες συνομιλίες και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις. 

Στις 19:30, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Barack Obama θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και ακόμα και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θα μεταβούν από το Ζάππειο Μέγαρο με ειδικά πούλμαν, συνοδεία της αστυνομίας.

Ο Μπάρακ Ομπάμα θα συνοδεύεται από τον υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου, αλλά και από Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα