Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας Γ.Τ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ /ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου πραγματοποίησε επίσκεψη στις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel.

Τις πληγείσες, από την κακοκαιρία, περιοχές της Θεσσαλίας επισκέφτηκε, σήμερα, Κυριακή (10/09) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Η κ. Σακελλαροπούλου, συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο, μετέβη αρχικά, παρουσία του μητροπολίτη Τιμοθέου, το Γηροκομείο Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, και ακολούθως το 1ο Δημοτικό Σχολείο, στα οποία φιλοξενούνται πλημμυροπαθείς.

Στη συνέχεια, η κ. Σακελλαροπούλου ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, στο Δημαρχείο Βόλου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και η ευρύτερη περιοχή.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθιά της οδύνη για όσους έχασαν τη ζωή τους στις πλημύρες, καθώς και τη συμπαράστασή της στις οικογένειες όσων αγνοούνται και στους πληγέντες. Ανέφερε ότι αυτή την ώρα επείγει η επικέντρωση των δυνάμεων της Πολιτείας, ώστε όλοι να είναι ασφαλείς, και η ταχεία επούλωση των πληγών, προκειμένου η Θεσσαλία, οι κάτοικοί της, οι παραγωγικοί φορείς, οι επιχειρήσεις, να μπορέσουν να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους το συντομότερο δυνατό.

Τέλος, η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στα στελέχη του κρατικού μηχανισμού, στους εθελοντές και σε όσους παλεύουν, αυτές τις δύσκολες ώρες, για τους συνανθρώπους μας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα