Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα

Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα
Επίσκεψη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα Eurokinissi

"Εφαρμόζουμε πεζές περιπολίες, τις ενισχύουμε με τις ομάδες «Πάνθηρες», «ΔΙΑΣ», «Δράση» και προσπαθούμε να αλλάξουμε το περιβάλλον ασφάλειας στην περιοχή", δήλωση ο Μ. Χρυσοχοΐδης, κατά την επίσκεψή του στο ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε σήμερα, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα.

«Ήρθα για να συγχαρώ , να ενθαρρύνω και να ενισχύσω τις προσπάθειες σας», είπε απευθυνόμενος στο προσωπικό του τμήματος. Συνεχάρη τον Διοικητή για τις πρόσφατες επιτυχίες που είχαν, στην εξιχνίαση σημαντικών υποθέσεων, που συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ανέφερε, δε, πως έχει καταρτιστεί σχέδιο που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και προβλέπει, μεταξύ άλλων, πλέγμα αστυνόμευσης από πεζές, αλλά και εποχούμενες περιπολίες με τη συμβολή των ειδικών ομάδων “ΔΙΑΣ”, “Πάνθηρες” και “Δράση” της αστυνομίας.

Ανήγγειλε τέλος, την ενίσχυση του τμήματος, ώστε να επιτευχθούν το συντομότερο οι παραπάνω στόχοι.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε:

«Επισκέφθηκα το Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, για να συγχαρώ, να ενθαρρύνω και να ενισχύσω την προσπάθεια των ανδρών και των γυναικών του Τμήματος και του άξιου Διοικητή τους, οι οποίοι πραγματοποιούν εξαιρετική δουλειά σε μια περιοχή, που μέχρι πριν λίγο καιρό, ήταν περιοχή ανομίας και εγκληματικότητας. Πλέον, καθημερινά και σταδιακά, με τις δράσεις που αναπτύσσουμε, μετατρέπεται σε μια κανονική γειτονιά.

Εφαρμόζουμε πεζές περιπολίες, τις ενισχύουμε με τις ομάδες «Πάνθηρες», «ΔΙΑΣ», «Δράση» και προσπαθούμε να αλλάξουμε το περιβάλλον ασφάλειας στην περιοχή.

Γίνεται σημαντική δουλειά.

Πιστεύω σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα όλη αυτή η προσπάθεια θα αποδώσει αποτελέσματα και η περιοχή θα είναι πραγματικά περιοχή κοινωνικής συμβίωσης, όπου θα μπορούν οι άνθρωποι να απολαμβάνουν τη γειτονιά τους.

Να μπορούν τα παιδιά να παίζουν άφοβα στις πλατείες και τις παιδικές χαρές.

Τα σχολεία να είναι ασφαλή από ναρκωτικά.

Και τέλος, όλοι οι κάτοικοι να αισθάνονται ότι ζουν σε ασφαλές περιβάλλον.

Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που κάνουν αυτή την εξαιρετική δουλειά. Θα ενισχύσουμε την προσπάθεια τους. Θα είμαστε καθημερινά παρόντες, μέχρις ότου οι πολίτες χαρούν άφοβα τη γειτονιά τους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα