Βουλή: Επιστολή Γεροβασίλη σε Τασούλα για διακοπή μετάδοσης των εργασιών της Ολομέλειας

Η Όλγα Γεροβασίλη
Η Όλγα Γεροβασίλη EUROKINISSI

Με την επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την διαμαρτυρία της για το γεγονός οτι η τηλεόραση της Βουλής διέκοψε τη μετάδοση συνεδρίασης της Ολομέλειας για να προβάλλει κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.

Επιστολή με την οποία διαμαρτύρεται για την διακοπή της προβολής των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να μεταδοθεί, από το Κανάλι της Βουλής, κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

«Μας ενημερώσατε στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για την προσπάθειά σας να αναβαθμίσετε το Κανάλι της Βουλής και να δίνει πρωτογενώς την εικόνα από τις ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σημαίνει διακοπή της μετάδοσης της Ολομέλειας της Βουλής. Αυτό συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 14.55 όπου διεκόπη από το Κανάλι της Βουλής η ζωντανή μετάδοση των εργασιών κοινοβουλευτικού ελέγχου της Ολομέλειας για να μεταδοθεί κομματική εκδήλωση», αναφέρει στην επιστολή της η Όλγα Γεροβασίλη και επισημαίνει: «Κύρια αποστολή όμως του Καναλιού της Βουλής είναι η μετάδοση των εργασιών της Ολομέλειας και των Επιτροπών της. Για αυτό η απευθείας μετάδοση των εργασιών της Ολομέλειας δεν μπορεί να διακόπτεται για να μεταδίδονται κομματικές εκδηλώσεις. Αυτές μπορούν να μεταδίδονται αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών της Ολομέλειας ώστε να μην διακόπτεται η απευθείας μετάδοση των εργασιών της Ολομέλειας. Με αυτόν τον τρόπο η αναβάθμιση του Καναλιού της Βουλής μπορεί να γίνει χωρίς υποβάθμιση του ρόλου του Κοινοβουλίου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή, Κωνσταντίνος Τασούλας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Απάντηση Τασούλα σε Τσίπρα: Δεν ήταν παράνομη η εξαίρεση Πολάκη - Τζανακόπουλου

Τασούλας για Προανακριτική: Παρακμιακές πρακτικές δεν έχουν θέση στη Βουλή

SHARE:

24Media Network