Επιστολή Τσίπρα σε Μεϊμαράκη για σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μπαλάφα, μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στο Σινέ Κεραμεικός.
"20 χρόνια χρειάστηκαν. Το χρονικό του εγχειρήματος του Συνασπισμού"
Για το βιβλίο μίλησαν ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλ. Τσίπρας, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος ΣΥΝ 1993-2004, η Σία Αναγνωστοπούλου, Ιστορικός, καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ τον συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος Νίκος Κιάος.
(EUROKINISSI)
Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μπαλάφα, μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στο Σινέ Κεραμεικός. "20 χρόνια χρειάστηκαν. Το χρονικό του εγχειρήματος του Συνασπισμού" Για το βιβλίο μίλησαν ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλ. Τσίπρας, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος ΣΥΝ 1993-2004, η Σία Αναγνωστοπούλου, Ιστορικός, καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ τον συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος Νίκος Κιάος. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Επιστολή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, προς τον πρόεδρο της Βουλής. Ευ. Μεϊμαράκη, για άμεση συζήτηση, στην Ολομέλεια, επί των φαινομένων νεοναζιστικής βίας

Tην άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, προκειμένου να συζητηθούν η έξαρση της νεοναζιστικής βίας και οι τρόποι με οποίους, όπως σημειώνει, πρέπει να αντιδράσει αποφασιστικά το κοινοβούλιο, ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Σώματος, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο αρχηγός τού ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network