Επιστρατεύονται πλωτά κι εναέρια μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στις εκλογές

Actionshot of the ships participating in the SNMG2 exercise taking place in the Aegean Sea north Of Crete.
Actionshot of the ships participating in the SNMG2 exercise taking place in the Aegean Sea north Of Crete. ACTIONSHOT OF THE SHIPS PARTICIPATING IN THE SNMG2 EXERCISE TAKING PLACE IN THE AEGEAN SEA NORTH OF CRETE.

Στη διάθεση του υπουργείου Εσωτερικών πλωτά και εναέρια μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στη διάρκεια των εκλογών

Στη διάθεση του υπουργείου Εσωτερικών έχουν τεθεί εναέρια και πλωτά μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση τυχουσών εκτάκτων αναγκών κατά τη διάρκεια των επικείμενων εκλογών. Το κόστος της διάθεσης των μέσων θα βαρύνει το υπουργείο Εσωτερικών.

Στο πλαίσιο αυτό, -και λόγω ελλείψεως δρομολογίων ακτοπλοϊκής σύνδεσης-, χθες διατέθηκε εκτάκτως πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού για την έγκαιρη μεταφορά 22 συνολικά σάκων με εκλογικό υλικό από τη Ρόδο στους δήμους Καρπάθου και Κάσου και την περιφερειακή ενότητα Καρπάθου, προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι εκλογές.

Αντίστοιχα, τη Δευτέρα θα μεταφερθούν με πυραυλάκατο οι εκλογικοί σάκοι από τη Μήλο, την Κίμωλο, τη Σίφνο και τη Σέριφο στο Πρωτοδικείο της Ερμούπολης στη Σύρο.

Τα σχετικά αιτήματα υπεβλήθησαν από την περιφέρεια νοτίου Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι και οι δύο πυραυλάκατοι βρίσκονται στις συγκεκριμένες περιοχές στο πλαίσιο της αποστολής τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network