Επίθεση με μπογιές στο γραφείο του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου

Επίθεση με μπογιές στο γραφείο του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου
Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος Eurokinissi

"Δεν εκφοβίζομαι, στηρίζω την κυβερνητική πολιτική και είμαι συνηθισμένος να μάχομαι δημοκρατικά χρησιμοποιώντας επιχειρήματα" δηλώνει ο κ. Σιμόπουλος με αφορμή την επίθεση με μπογιές στο γραφείο του.

Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν άγνωστοι στο γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτου Σιμόπουλου. Οι δράστες έριξαν κόκκινη μπογιά και πέταξαν τρικάκια.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας νοσηλεύεται στο 424 ΓΣΝΘ καθώς σε τεστ που υποβλήθηκε πρόσφατα είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

“Δεν εκφοβίζομαι”

«Δεν εκφοβίζομαι, στηρίζω την κυβερνητική πολιτική και είμαι συνηθισμένος να μάχομαι δημοκρατικά χρησιμοποιώντας επιχειρήματα», τονίζει ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, σε δήλωσή του για την επίθεση με μπογιές και τρικάκια που πραγματοποίησαν άγνωστοι στο γραφείο του.

«Πρωτοχρονιάτικα και με τον ίδιο να βρίσκομαι με κορονοϊό στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 ορισμένοι, με αφορμή την απέλαση από την Ελλάδα του “συντρόφου Ερόλ”, επέλεξαν να προβούν σε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής επιτιθέμενοι με μπογιές στο γραφείο μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σιμόπουλος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα